follow us:

PROMO VIDEO

Video afspelen

VIDEOCLIP ''THE CHRISTMAS GIFT I NEED''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''DON'T WALK AWAY''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''WHAT ARE YOU WAITING FOR?''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''THE GOOD LIFE''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''LAAT ME NU TOCH NIET ALLEEN''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''I DON'T WANNA BE ALONE''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''THE GOODLIFE AT CHRISTMAS''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''A CHRISTMAS WITH U''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''I LONG FOR CHRISTMAS''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''IT'S ALL ABOUT CHRISTMAS''

Video afspelen

VIDEOCLIP ''IT'S CHRISTMAS TIME''

Video afspelen

UITZENDING 3FM RADIO

Video afspelen

UITZENDING 3FM KX RADIO

INTERVIEW CHRISTMAS SMASH

INTERVIEW ATOS RADIO

”THE GOOD LIFE FEDERATION”

‘’The Good Life Federation’’ act bestaat uit live zang, een DJ en een MC ( eventueel met een live band ). The Good Life Federation is volop bezig met het uitbrengen van nieuw repertoire wat zeer gevarieerd zal zijn. De eerste single ‘’The Good Life’’ kwam uit in 2016 en is een dansnummer van deze tijd met een zomers gevoel. Een zonnige omgeving was daarom ook belangrijk voor de bij behorende videoclip. Een paar dagen na de release van de single kregen de jongens meteen een uitnodiging om in de studio van 3FM in Hilversum te komen voor een radio interview.

Luisteraars van dat populaire radiostation waren enthousiast en lieten dat telefonisch weten en stuurden leuke reacties naar het radiostation. Daarna kwamen meer uitnodigingen voor grote stations. December 2016 kwam de 2e single uit en dit keer werd het een vrolijke nieuwe Kerstplaat wat steeds in je hoofd blijft hangen. De kreeg de titel ”The Good Life At Christmas”.

De reacties van mensen waren wederom positief. Zelfs het team van de pop televisie zender XITE tv was heel positief maar kreeg de videoclip te laat binnen toen Kerst al afgelopen was, maar beloofde de videoclip de eerst volgende Kerst zeker Airplay te geven. De single met videoclip was een paar dagen voor de Kerst pas uitgebracht en er was weinig tijd voor promotionele activiteiten maar de verwachting is dat er komende Kerst aandacht aan wordt besteed. De derde single van The Good Live Federation is weer een andere muziek stijl en gaat over twee mensen die elkaar leuk vinden maar er gebeurt maar niks…..als twee mensen elkaar leuk vinden, waar is het wachten dan op. Deze heeft als titel ”What Are You Waiting For”.

De vierde single is getiteld ”A Christmas With U” en is weer een vrolijke Kerstplaat waar alle ingrediënten in zitten die in een Kerstplaat horen. Deze plaat kwam December 2017 uit.

The Good Life Federation is van alle markten thuis en lanceert ook een vijfde single in weer een hele andere stijl en dit keer in het Engels maar ook in het Nederlands. Deze single is September 2018 uitgekomen en gaat over relaties die tijdens of na een vakantie vaak stuk gaan. Personen zijn tijdens die periode vaak bang om hun geliefde te verliezen. De titels in het Engels en Nederlands zijn ”I Don’t Wanna Be Alone” en ”Laat Me Nu Toch Niet Alleen”.

De act brengt verschillende stijlen uit en gaat met de tijd mee qua muziekstijl. Ook in het buitenland is interesse getoond en zo zijn er al verzoeken voor Canada, Duitsland, Engeland, Curaçao, Zweden en nog enkele opties. Er wordt steeds gewerkt aan nog meer materiaal. De muziekproducties worden geproduceerd door mega hit producer Brad Grobler die de main dj is van The Good Life Federation en de producer achter de wereldact Dance Nation met de hits ”Sunshine”, ”Dance”, ”Words”, ”Ridin’ High”, ”Great Divide” etc.

Ook Dj Jeroen Hamer werkt mee aan de act en naast het dj zijn, produceert hij ook diverse nummers in zijn eigen studio van Pro Recordings in Almere.

De live act bestaat uit goede uptempo nummers en de man met de gouden stem MC Juice zal ook zijn steentje bijdragen en Stevie Maxx de lead zanger bekend van de act Summerlove bekend van de wereldhits ”Remember ( hey nananana hey )”, ”Dance On The Beach”, ”Summerlove Pt. 2” is ook van de partij. De act wordt afgewisseld door diverse opkomende Dj’s en kan geboekt worden met een liveband.

Om een indruk te krijgen van de mensen achter The Good Life Federation staat hieronder een biografie per persoon.

STEVIE MAXX ”SUMMERLOVE” ( Wereldhit ”Remember” Hey nananana Hey )

Stevie Maxx van de wereldact Summerlove. bekend van de internationale hits ”Remember (Hey Nananana Hey), ”Dance On The Beach” en ”Summerlove Pt.2”. Deze act reisde al de hele wereld af voor shows in clubs, tijdens evenementen en concerten naast internationale MEGA sterren. Summerlove trad al op in o.a. Portugal, Spanje, Roemenië, Zweden, Rusland etc.. en er kwam interesse van landen als Frankrijk, Brazilië, Columbia de USA en Canada. Summerlove is ontstaan door DJ Maurice en DJ Yorit die elkaar ontmoetten in 2001 in Spanje. Ze besloten samen in de studio een nieuwe plaat te gaan maken

Ze wilden een remake maken van Sunclub’s Fiësta maar dan met Engels en Spaanse teksten en een makkelijke melodie. En zo ontstond het nummer ,,Remember” ( hey nanana yeah ). In het begin kende niemand de plaat maar al gauw ontdekten veel dj’s de plaat en gingen hem herhaaldelijk draaien. DJ Frank uit België maakte er een andere re-make van met een andere melodie en noemde de plaat ,,Summerjam 2003”. In hetzelfde jaar werd die plaat een grote internationale zomerhit uitgevoerd door The Underdog Project.

538

Hierdoor kreeg de Summerlove plaat ”Remember ( hey nanana yeah )” meer aandacht en steeg ineens naar de MEGA TOP 50. De plaat werd ook een grote hit in landen als Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje. Mensen vroegen naar de LIVE act en DJ Maurice en DJ Yorit besloten een act in elkaar te zetten en noemde het SUMMERLOVE. Op hetzelfde moment waren ze bezig in de studio om een nummer op te nemen met Stevie Maxx. Ze vroegen hem of hij bereid was de act voor zijn rekening te nemen en sindsdien was hij de leadzanger van de wereldact Summerlove. In een korte tijd werd de act in elkaar gezet en was klaar om live shows op te voeren. Er werd een tweede single opgenomen genaamd ”Dance On The Beach”.

Deze plaat werd regelmatig gedraaid in clubs. De eerste show van Summerlove was meteen al voor 10.000 mensen tijdens de Go Après Ski in Den Bosch. Drie dagen na die show moesten ze meteen door voor een tour in Portugal. Dit werd een enorm succes en er werden meteen nieuwe shows vastgezet en ze toerden met internationale artiesten als ,,Lumidee” uit New York.

Kort daarna vertrokken ze naar Roemenië. Wederom werden er meteen daarna weer enkele shows bij geboekt. De aanvragen bleven binnen komen en zo vertrok de act weer voor shows naar Portugal en Spanje. Daarna volgden weer shows in Roemenië ( Boekarest ) en Zweden in de plaatsen Stockholm en Gotenborg. Remixen werden er gemaakt van Remember en werden overal uitgebracht. Mensen reageerden positief waaronder zelfs uit New York en Canada, Buenos Aires, Columbia, De Caribbean, Brazilië etc. Stevie Maxx bekend van de act Summerlove maakt nu ook deel uit van de act The Good Life Federation.

MC JUICE

Gary Person, ook bekend als MC Juice is geboren en opgegroeid in Amsterdam! Zijn ouders zijn van Surinaamse en Hindoestaanse afkomst. De familie bestaat uit alleen jongens waarvan alle jongens gek zijn van muziek.

MC Juice begon in de wereld van de R&B en heeft veel ervaring. Hij houdt niet van opgeven en was geïnteresseerd in de HOUSE scene waar hij in 2007 mee begon! MC Juice rockt met zijn microfoon in elke club en het publiek rockt met hem mee. Beter bekende dj’s als bijvoorbeeld DJ Carlos Barbosa, DJ José, DJ Chuckie, Gregor Salto, D Rachid, DJ Kid, DJ Flava, Benny Rodriquez, Lucien Foort en grote clubs ontdekten een nieuwe MC.

Hij gaat door op dit niveau voor een hele lange tijd. MC Juice is niet vergeten waar hij vandaan komt en weet welk pad hij moet bewandelen. Hij rockt met beroemde Dj’s maar ook met opkomende nieuwe DJ talenten. MC Juice rockt en het einde is nog lang niet in zicht. Momenteel maakt ook MC Juice deel uit van de act The Good Life Federation.

BRAD GROBLER

Producer en DJ Brad Grobler is gespecialiseerd in EDM, Dance, Deep/Tropical House, House, Pop, Hip Hop producties, mixen, mastering, song-writing en vocalen. Hij is gevestigd in Rotterdam ( Nederland ) met 20 jaar mix ervaring, productie, & mastering & Singer / songwriting. Hoogtepunten uit Brad’s muziek carrière inclusief het werken met de besten uit het vak.

Hij heeft gewerkt met o.a: DJ Hardwell (NL), Maxi Priest (USA) , Ayumi Hamasaki (Japan), Scooter (DE), Aquagen (DE), Samantha Fox (UK), Jason Nevins (USA), Tiesto (NL), Rednex (DE), The Sunclub (NL), Dance Nation (NL), Neophyte (NL), Evil Activities (NL), Zany (NL), Mark with a K (BE), Shauwn Baker (DE, Uk), DJ Rob & MC Joe (NL), Ross Maza (Mx), Stevie Maxx (NL), Capelli (NL), om maar een paar te noemen. Hij staat ook persoonlijk direct in contact met: Spinnin’ Records, Ultra Music, Ministry of Sound, Kontor Records, Zooland Records en vele anderen.

Ook is hij eigenaar van BIG Productions en heeft hij zijn eigen app gelanceerd. Brad maakt ook deel uit van de act The Good Life Federation. The Good Life Federation is nu te boeken.

DJ JEROEN HAMER

Producer en Dj Jeroen Hamer is een Nederlandse Dj Die al op veel plekken in het land gedraaid heeft. Naast Dj is Jeroen ook eigenaar enJ producer van zijn eigen geluidsstudio/platen label Pro Recordings en heeft hij al vele platen gemaakt voor o.a. Danny Lit, Cooldown Café, Dj Cor, Mario Broerse, Ruben Thurnim, The Good Life Federation, Yente en anderen.

Naast al deze werkzaamheden heeft hij nu ook zelf een plaat gemaakt wat naar zijn mening hitpotentie heeft en hoopt met deze zomerse Remix van Army Of Lovers – Give My Life (Summer Remix 2017) een top 40 hit te scoren.

Hij maakt ook onderdeel uit van The Good Life Federation als producer en DJ.

MUZIEK

SINGLES

Er is kleding te koop met het logo van The Good Life Federation er op. Klik op de onderstaande foto om naar de verkoop site te gaan waar u kleding kunt bestellen met het logo er op.

THE GOODLIFE FEDERATION BIJ RADIO 538

STEVIE MAXX BIJ RADIO 538

THE GOODLIFE FEDERATION BIJ 3FM RADIO

FLYER

FOTO'S