follow us:

PROMO VIDEO

”SUMMERLOVE”

Stevie Maxx van de wereldact Summerlove, bekend van de internationale hits ”Remember (Hey Nananana Hey), ”Dance On The Beach” en ”Summerlove Pt.2”. Deze act reisde al de hele wereld af voor shows in clubs, tijdens evenementen en concerten naast internationale MEGA sterren. Summerlove trad al op in o.a. Portugal, Spanje, Roemenië, Zweden, Rusland etc.. en er kwam interesse van landen als Frankrijk, Brazilië, Columbia de USA en Canada. Summerlove is ontstaan door DJ Maurice en DJ Yorit die elkaar ontmoetten in 2001 in Spanje. Ze besloten samen in de studio een nieuwe plaat te gaan maken. 

Video afspelen

Ze wilden een remake maken van Sunclub’s Fiësta maar dan met Engelse en Spaanse teksten en een makkelijke melodie. En zo ontstond het nummer ,,Remember” ( hey nanana yeah ). In het begin kende niemand de plaat, maar al gauw ontdekten veel dj’s de plaat en gingen hem herhaaldelijk draaien. DJ Frank uit België maakte er een andere re-make van met een andere melodie en noemde de plaat ,,Summerjam 2003”. In hetzelfde jaar werd die plaat een grote internationale zomerhit uitgevoerd door The Underdog Project.

Hierdoor kreeg de Summerlove plaat ”Remember ( hey nanana yeah )” meer aandacht en steeg ineens naar de MEGA TOP 50. De plaat werd ook een grote hit in landen als Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje en overige landen van de wereld. Mensen vroegen naar de LIVE act en DJ Maurice en DJ Yorit besloten een act in elkaar te zetten en noemde het SUMMERLOVE. Op hetzelfde moment waren ze bezig in de studio om een nummer op te nemen met Stevie Maxx. Ze vroegen hem of hij bereid was de act voor zijn rekening te nemen en sindsdien was hij de leadzanger van de wereldact Summerlove. In een korte tijd werd de act in elkaar gezet en was toen klaar om live shows op te voeren. Er werd een tweede single opgenomen genaamd ”Dance On The Beach”.

Deze plaat werd regelmatig gedraaid in clubs. De eerste show van Summerlove was meteen al voor 10.000 mensen tijdens de Go Après Ski in Den Bosch. Drie dagen na die show moesten ze meteen door voor een tour in Portugal. Dit werd een enorm succes en er werden meteen nieuwe shows vast gezet en ze toerden met internationale artiesten als ,,Lumidee” uit New York.

Kort daarna vertrokken ze naar Roemenië. Wederom werden er meteen daarna weer enkele shows bij geboekt. De aanvragen bleven binnen komen en zo vertrok de act weer voor shows naar Portugal en Spanje. Daarna volgden weer shows in Roemenië ( Boekarest ) en Zweden in de plaatsen Stockholm en Gotenborg. Remixen werden er gemaakt van Remember en werden overal uitgebracht. Mensen reageerden positief waaronder zelfs uit New York, Canada, Buenos Aires, Columbia, De Caribbean, Brazilië etc.

SUMMERLOVE BIJ GO APRÈS SKI

SUMMERLOVE IN RUSLAND